Saturday, October 6, 2012

Απαγορεύτηκε η θεραπεία της... ομοφυλοφιλίας

Ο διάδοχος του Σβαρτσενέγκερ εξόργισε Ρεπουμπλικανούς και φανατικούς χριστιανούς, που ετοιμάζονται για αγωγές στα δικαστήρια.Πρόκεται για την πρώτη απαγόρευση τέτοιων πρακτικών στις ΗΠΑ, τις οποίες ο Μπράουν χαρακτήρισε «μη επιστημονικές "θεραπείες" που οδηγούν νέους ανθρώπους στην κατάθλιψη και την αυτοκτονία...Αυτές οι πρακτικές δεν έχουν καμία επιστημονική ή ιατρική βάση και θα πρέπει πλέον να υποβιβαστούν στο επίπεδο των σκουπιδιών του τσαρλατανισμού».


Ο εισηγητής του νόμου γερουσιαστής Τεντ Λιου τόνισε σχετικά ότι «κανείς δεν πρέπει να αδιαφορεί όταν παιδιά κακοποιούνται ψυχολογικά, ενώ όποιος πιέζει ένα παιδί να αλλάξει την σεξουαλική του κατεύθυνση πρέπει να καταλάβει ότι αυτό δεν είναι αποδεκτό».Οργανώσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων επικρότησαν την απόφαση, τονίζοντας ότι στο εξής αυτές οι βάρβαρες πρακτικές, που καταδικάζονται από την επιστημονική κοινότητα παγκοσμίως, δεν θα μπορούν να εφαρμόζονται με τη συμμετοχή γιατρών που έχουν κρατική άδεια άσκησης επαγγέλματος.

www.colouryouth.gr

Δεν συμφωνούν πάντως όλοι, αρχίζοντας από τους Ρεπουμπλικάνους, οι βουλευτές των οποίων χαρακτήρισαν το νόμο παραβίαση του δικαιώματος των γονιών για το πώς θα μεγαλώσουν τα παιδιά τους. Συντηρητικές ΜΚΟ προανήγγειλαν μάλιστα αγωγές επί τη βάση συνταγματικά κατοχυρωμένων δικαιωμάτων, όπως η ελευθερία λόγου των «θεραπευτών» και η δυνατότητα των γονέων να έχουν πρόσβαση στις σχετικές «πληροφορίες».Ο πρόεδρος της Ενωσης Ερευνας και Θεραπείας της Ομοφυλοφιλίας Κρίστοφερ Ρόζικ μάλιστα υποστήριξε ότι οι συντάκτες και υποστηρικτές του νόμου αυτού αδιαφορούν για το δικαίωμα επιλογής των πολιτών...
ΠΗΓΗ: http://www.e-go.gr/


........την Ίδια Στιγμή στη Χώρα μας, τη Μεσαιωνική Ελλάδα: 

Πειραιώς Σεραφείμ:
«Κατάχρηση της θεοδότου ελευθερίας η πεολειχία»


Κήρυγμα εναντίον του «χυδαίου» στοματικού έρωτα από τον μητροπολίτη. Η απόλυτη γελοιότητα στις ημέρες μας δεν εξαντλείται μόνο στην πολιτική, αλλά, όπως όλα δείχνουν, έχει εισχωρήσει και σε άλλους χώρους. Πως αλλιώς να εκλάβει κανείς την ανακοίνωση που εξέδωσε ο μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ στην οποία καταδικάζει τον στοματικό έρωτα τον οποίο χαρακτηρίζει «χυδαία» πράξη.


Η απόλυτη γελοιότητα στις ημέρες μας δεν εξαντλείται μόνο στην πολιτική, αλλά, όπως όλα δείχνουν, έχει εισχωρήσει και σε άλλους χώρους. Πως αλλιώς να εκλάβει κανείς την ανακοίνωση που εξέδωσε ο μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ στην οποία καταδικάζει τον στοματικό έρωτα τον οποίο χαρακτηρίζει «χυδαία» πράξη. Επίσης καταφέρεται εναντίον της ελεύθερης βούλησης και σημειώνει ότι η πεολειχία καταδεικνύει «την τρομακτική τραγικότητα της παραχρήσεως των σωματικών οργάνων και της παραχρήσεως της θεοδότου ελευθερίας μας».

Στην ανακοίνωση ο μητροπολίτης αναφέρεται σε δημοσιεύματα εφημερίδων σύμφωνα με τα οποία αυξάνονται τα περιστατικά στοματικών καρκίνων που οφείλονται σε έναν ιό που μεταδίδεται με το στοματικό σεξ και σημειώνει ότι η ορολογία των δημοσιευμάτων σχετικά με την «χυδαία πράξη που περιγράφουν είναι απαράδεκτη. Καταδεικνύει όμως την τρομακτική τραγικότητα της παραχρήσεως των σωματικών οργάνων και της παραχρήσεως της θεοσδότου ελευθερίας μας, γι' αυτόν ακριβώς το λόγο με πολλή πατρική αγάπη παρακαλούμε θερμώς όλους τους υπευθύνους διαμορφώσεως της κοινής γνώμης αλλά και τους υπευθύνους διαχειρήσεως των πραγμάτων του κόσμου μας να αντιληφθούν επί τέλους την ευθύνη τους και το χρέος τους απέναντι στο ιερό πρόσωπο του ανθρώπου και στο μέγιστο δώρο του Θεού, τη ζωή».


Επίσης ο κ. Σεραφείμ διαβεβαιώνει ότι δεν κινείται από κάποιο «ομοφοβικό σύνδρομο» αλλά ορμάται «εκ λόγων ποιμαντικού χρέους και ποιμαντικής ευθύνης» και προσπαθεί να «εμπεδώσει την αλήθεια ότι τα οψώνια της αμαρτίας είναι θάνατος και ότι η παράχρησις των σωματικών οργάνων του ανθρωπίνου όντος εγκυμονεί τρομακτικές συνέπειες τόσο στην ψυχική όσο και την σωματική υγεία του». ΠΗΓΗ: ΤΟ ΒΗΜΑ

Επίσης: 

ΜΠΟΜΠ Ο ΣΦΟΥΓΓΑΡΑΚΗΣ: Κατηγορούμενος για διάδοση ομοφυλοφιλίας !!!
sportactive.gr, 23-8-2012

Μπορεί τα παιδιά να λατρεύουν την παιδική σειρά όπου ο Μπομπ Σφουγγαράκης και η παρέα του ζουν περιπετειώδεις στιγμές στο Βυθό του Μπικίνι, αλλά φαίνεται πως η ουκρανική επιτροπή υπεύθυνη για την προστασία της δημόσιας ηθικής, έχει διαφορετική γνώμη.Σύμφωνα με το γαλλικό περιοδικό Têtu, οι Ουκρανοί υποψιάζονται ότι το κίτρινο σφουγγάρι και ο αστερίας Πάτρικ δεν είναι μόνο κολλητοί.“Ο δημιουργός του Μπομπ Σφουγγαράκη μπορεί να υποστηρίζει ότι το μωρό του δεν έχει φύλο, αλλά για πολλούς και για πολύ καιρό δεν υπάρχει πλέον καμία αμφιβολία: Ο Μπομπ και ο αστερίας Πάτρικ είναι ζευγάρι". 

Οι δύο φίλοι είναι πολύ κοντά ο ένας στον άλλον και ζουν την περιπέτεια κάτω από την επιφάνεια του νερού...Μια συμπεριφορά που η ουκρανική επιτροπή, υπεύθυνη για την προστασία της δημόσιας ηθικής, κρίνει ξεκάθαρα ανεπίτρεπτη”αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα. Σημειώνεται ότι η επιτροπή δεν έχει πάρει ακόμα κάποια οριστική απόφαση, ενώ η όλη υπόθεση ξεκίνησε από μια καταγγελία μιας μικρής καθολικής ομάδας εν ονόματι “Family Under the Protection of the Holy Virgin”, η οποία ισχυρίζεται ότι ο κίτρινος παιδικός ήρωας μαζί με τους κολλητούς του διαδίδουν την ομοφυλοφιλία στα παιδιά.
ParadoXia--Άποψη:Αυτό που ποτέ δεν κατάλαβα είναι γιατί δεν πήγαν ποτέ στα δικαστήρια τη Χιονάτη για την διάδοση φαλλοκρατικών ιδεών, δεν έκαψαν την κακιά μάγισσα του Disney στην πυρά και δεν κατηγόρησαν ποτέ τους 7 νάνους για ομαδικό Sex. Για να μην αναφέρω το Superman με τα γαλάζια κολάν o οποίος συνάπτει ύποπτες σχέσεις με τον Robin, τελικά σπηλιά είναι αυτή η dark room?Αναρωτιέμαι αν η ερωτική σκηνή του Βatman με την Cat-woman θεωρείται ζωοφιλία η κάτι άλλο? Σίγουρα πάντως τα Στρουμφάκια είναι αποτέλεσμα χρήσης ψυλοκιβίνης και έχω σοβαρές υποψίες ότι η Στρουμφίτα είναι Transsexual.Όσο για την μικρή Lulu που έδερνε τον Tabby ήταν σίγουρα Λεσβία. 
Με αυτά τα πρότυπα λοιπόν πώς να προχωρήσει ο κόσμος!!! 


No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis